Korte levertijd, lange garantieperiode

Voordelig monoblokzwembad

Monoblok uit polypropyleen

We werken steeds met monoblokzwembaden uit polypropyleen. Je kuip wordt in één stuk gemaakt en dan kant-en-klaar geleverd bij je thuis. Zo vermijden we dat er zich problemen voordoen met de waterdichting of de bouw van het zwembad. En kunnen we je 10 jaar garantie geven op de kuip, ongeacht hoeveel van de werken je zelf uitvoert. De opstart en de oplevering van je zwembad gebeurt altijd door onze eigen ervaren techniekers.

Ontzettend
onderhoudsvriendelijk

Polypropyleen is een sterk materiaal dat heel veel voordelen met zich meebrengt. Zo zijn onze kuipen 100 % kleurvast en osmosevrij. Bovendien krijgen algen geen kans om zich te ontwikkelen waardoor ze ontzettend onderhoudsvriendelijk zijn.

In geen tijd
zwemklaar

Onze monoblokken uit polypropyleen kunnen op een relatief korte periode bij je thuis geleverd worden. Afhankelijk van hoe snel je zelf een aantal werken kunt uitvoeren, kan je zwembad er op een week of twee al helemaal zwemklaar zijn.  

Perfect op maat

100% maatwerk

Binnen de maximale afmetingen van 3,8 x 9 meter, worden onze monoblokken helemaal op maat gemaakt. Wij zorgen ervoor dat de kuip perfect past binnen je tuin. We kunnen de afmetingen zelfs laten aansluiten op je terras.

Heb je een kleine stadstuin? Ook dan ben je bij Budgetzwembaden aan het juiste adres. Zoek in de zomer afkoeling in je ingebouwde stadszwembad/plunge pool met afmetingen vanaf bv. 3 x 3 m.

Budgetzwembaden,
da’s onbetaalbaar genieten
binnen je budget.

This site is registered on wpml.org as a development site.