Over ons

Budgetzwembaden, een bedrijf met een missie!

Bij Budgetzwembaden vinden we dat zwembaden niet alleen een privilege zijn voor de allerrijksten. Ieder gezin heeft recht op zwemplezier in de privacy en het comfort van hun eigen tuin. Daarom plaatsen we onze kuipen in iedere tuin en aan een zeer betaalbare prijs, mits een beetje hulp van de eindklant natuurlijk.

Door de eindklant zelf enkele werken te laten uitvoeren, kunnen we de kostprijs van een zwembad aanzienlijk drukken. Toch sta je er niet alleen voor tijdens de installatie van je zwembad. We begeleiden je doorheen elke stap van het proces.

Budgetzwembaden

Een ton ervaring onder een dak

Budgetzwembaden heeft als bedrijf al heel wat jaren ervaring achter de rug. En dankzij de overname van ons bedrijf door AquaPura mogen we daar sinds kort ook hun ervaring en expertise bij op tellen.

AquaPura focust zich vooral op het aanleggen van duurdere middenklasse zwembaden met een prijsbereik tussen de € 40.000 en € 100.000. Door samen te werken, willen we diezelfde zwembaddroom ook waarmaken voor gezinnen met een iets kleiner budget.

Benieuwd naar wat AquaPura je te bieden heeft?

Met maatwerk, een geschikte zwembadrolluik en een breed gamma aan boordstenen bouwen we je privézwembad helemaal naar wens. We leggen zelfs je terras aan als je dat wilt. Neem snel een kijkje op de website van Aqua Pura.

Op zoek naar een high-end overloopzwembad op maat?

Steek dan je licht een op bij Le Bain D’or, de andere dochteronderneming van AquaPura, gespecialiseerd in custom made pools uit het allerhoogste segment.

Budgetzwembaden,
da’s onbetaalbaar genieten
binnen je budget.

This site is registered on wpml.org as a development site.